Pati de llar d’infants a Dr. Rizal

En aquest local gracienc de planta baixa amb un gran pati interior, es va muntar una llar d’infants. El pati, que era el nostre projecte, havia d’acabar sent un espai d’esbarjo, segur i net.

Vàrem decidir de dissenyar un espai molt senzill amb zones molt definides. Hi hauria un sorral, unes taules d’hort i l’àrea principal de joc.

Es va fer una neteja exhaustiva de les parets, del terra i els paviments, traient arrels, terra i graves acumulades, fins a arribar al paviment original.

Es va instal·lar en la zona gran de joc, una làmina antiarrels i a sobre es va construir, amb fusta, el que seria el gran contenidor del sauló i en un espai més petit la sorra del sorral. A la part del fons del pati, es van muntar les taules de cultiu baixetes i una zona gran amb gespa artificial.

En el mur d’uralita, es va instal·lar una tanca de canyes per cobrir-lo i també unes jardineres amb unes Eugènies, per naturalitzar la part esquerra del pati.