• Up Top Acres: menjar i esdeveniments a la coberta urbana

  1400002555

  Eleva el teu menjar

  Up Top Acres està reimaginant com es veu una granja. Nosaltres cultivem aliments a les cobertes - convertint espais abandonats en terra de conreu productiu i en protectors ambientals. Creem espais per a comunitats perquè interactuin i aprenguin sobre els aliments, per tal d'establir l'agricultura com un element permanent de la vida urbana.

  L'entitat opera una xarxa de granges a cobertes a l'àrea metropolitana de Washington DC, incloent una granja de 15.000 peus quadrats situat a un bloc de distància de l’estadi dels Nationals que produeix  des d'enciams als melons verds i compta amb dos ruscs. L’espai d’esdeveniments de la granja té vistes a l'horitzó de Washington DC, i està disponible a partir d'abril a octubre per a esdeveniments privats, incloent sortides d'empresa, dinars, sopars, festes de nit i més.

  Una altra de les seves grans operacions inclou una granja de 25,000 peus quadrats a la drassana de l'Armada, només a dos quadres de la Granja a 55 M Street. Amb vistes al Capitoli, monument de Washington, i l’estadi dels Nacionals, la granja a 55 M Street és un dels llocs d'esdeveniments més singulars de Washington DC.

  Els productes de Up Top Acres es poden trobar als restaurants i botigues en tot Washington DC i Maryland.

  També ofereixen una cistella setmanal dels microverds entregada a casa, i tindran una presència en els mercats agrícoles a partir de la primavera de 2017.

 • Up Top Acres: Comida y eventos en la cubierta urbana

  1400002555

  Eleva Tu Comida

  Up Top Acres está reimaginando cómo se ve una granja. Nosotros cultivamos alimentos en las cubiertas – convirtiendo espacios abandonados en tierra de cultivo productivo y en salvaguardas ambientales. Creamos espacios para comunidades para que interactúen y aprendan sobre los alimentos, a fin de establecer la agricultura como un elemento permanente de la vida urbana.

  La entidad opera una red de granjas en cubiertas en el área metropolitana de Washington DC, incluyendo una granja de 15.000 pies cuadrados ubicado a poca distancia del estadio de los Nationals que produce todo, desde lechugas hasta los melones verdes y cuenta con dos colmenas. El espacio de eventos de la granja tiene vistas al horizonte de Washington DC, y está disponible a partir de abril a octubre para eventos privados, incluyendo salidas de empresa, comidas, cenas, fiestas de noche y más.

  Otra de sus grandes operaciones incluye una granja de 25,000 pies cuadrados en el Navy Yard, sólo a dos cuadras de la granja en 55 M Street. Con vistas al Capitolio, Monumento de Washington, y el estadio de los Nacionales, la granja a 55 M Street es uno de los lugares de eventos más singulares de Washington DC.

  Los productos de Up Top Acres se pueden encontrar en los restaurantes y tiendas en todo Washington DC y Maryland.

  También ofrecen una cesta semanal de los microverdes entregada a casa, y tendrán una presencia en los mercados agrícolas a partir de la primavera de 2017.