botiga EixVerd

El maig del 2021, amb la intenció d’ampliar les nostres oficines i tenir un espai d’emmagatzematge, vàrem trobar un espai ideal on, a més a més, hi podríem posar una petita botiga dedicada al verd urbà i la sostenibilitat. La nostra voluntat és seguir apropant solucions per a tothom, per a totes les butxaques. Per a que el verd pugui formar part del dia a dia de totes les persones d’aquesta ciutat, tant a l’exterior com als interiors.

Biodiversitat

BIODIVERSITAT: per poder millorar la biodiversitat de la ciutat tenim caixes niu per a ocells i ratpenats, menjadores i menjar per a ocells. A més a més tenim hotels d’insectes, per fomentar la seva presència i per donar-los un petit espai on dormir o reproduir-se.

Hort urbà

HORT URBÀ: tenim moltes opcions per a que puguis tenir el teu hort a casa. Taules i sacs de cultiu de diferents mides, llavors, planter, eines, adob, fibra de coco i fitosanitaris ecològics. A més del nostre assessorament.

Jardineria

JARDINERIA: oferim tota mena d’ensums per a la jardineria tant d’interiors com d’exteriors. Llibres, eines, jardineres, testos, murs verds, difusors, fitosanitaris, curiositats, etc.

Fitosanitaris i bioestimulants

FITOSANITARIS I BIOESTIMULANTS: per a que puguis tenir el teu hort/jardí sa i protegit de les plagues oferim, a granel, sabó potàssic, oli de neem, terra de diatomees, extracte de cua de cavall i extracte d’ortiga

Àrids

ÀRIDS: grava volcànica, arlita, graves decoratives, substrats especials, substrat universal i humus. En sacs i/o a granel.

Il·luminació

IL·LUMINACIÓ: diferents solucions per a poder posar, a cases o racons obscurs, llum específica pel creixement de les plantes. Que estar en un lloc amb poca llum no sigui la raó per no tenir-ne.

Plantes

PLANTES: plantes d’interior, d’exterior, aromàtiques, també pots fer els teus encàrrecs i et portem a la botiga el que necessitis.

Instal·lació i manteniment

INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT: oferim el servei per muntar les taules de cultiu o les jardineres i les deixem llestes per plantar o ja plantades. També muntem sistemes de reg automàtic i fem visites a domicili per valorar i aconsellar. Inclús podem oferir-te el manteniment  regular de la teva terrassa, el teu hort o de la teva coberta verda.

Tallers

TALLERS: mensualment anirem publicant a les xarxes els tallers que oferirem a la botiga. Kokedamas, premsa botànica, macramé, terraris i molts més. També oferim tallers personalitzats d’hort urbà a escoles o altres col·lectius, només cal que ens preguntis per les condicions i t’informarem.

Us atendrem i assessorarem al carrer Bailèn 75 de Barcelona

T’ajudem a triar el teu producte    Motiu de la consulta:
    Accepto les polítiques de privacitat