Patrocini de projectes

La segona àrea d’actuació és la captació de fons privat per patrocinar cobertes verdes (o qualsevol altre dels nostres projectes). La campanya oferirà a individuals, empreses locals o corporacions la possibilitat d'aportar diners per finançar o patrocinar metres quadrats (m2) de cobertes verdes o altre projecte de mitigació del canvi climàtic (la seva coberta o la d'altres) com a part de la seva responsabilitat social corporativa i així destacar el seu compromís amb la sostenibilitat.

Empreses que estiguin compromeses amb el medi ambient i vulguin reforçar la seva responsabilitat social corporativa seran les que patrocinaran cobertes verdes com per exemple indústries i empreses que tenen alt impacte en el medi ambient, com són químiques i petroleres, d’automoció i de paqueteria i també empreses de telecomunicacions.

El missatge serà la llista de beneficis socials amb els que s’associarien: reducció de l´efecte illa de calor; reducció d´emissions de carboni; reducció d'escorrentia d'aigua; augment de la biodiversitat; augment de zones verdes per habitant; reducció de partícules pol·luents; i augment de l'albedo (fracció de la llum solar que es reflexa)

Ets una empresa i vols millorar la teva RSC? Pots patrocinar projectes de reducció de la petjada ecològica amb Eixverd per convertir-te en una empresa compromesa amb el medi ambient.