Concurs per la naturalització de la seu d’Agbar a Collblanc

Al juliol del 2017 es va convidar a Eixverd junt amb altres important paisatgistes a participar en un concurs per naturalitzar la seva seu a Collblanc herunterladen. Eixverd va col·laborar amb les paisatgistes Valentina Greselin i Annagiulia Parizzi. La seu disposa de sis àmbits d'actuació per poder naturalitzar la seu:

  • Coberta de la central de bombeig
  • Coberta de la Planta A
  • Coberta del laboratori
  • Mur de l'accés principal a l'edifici d'oficines
  • Llac i font ornamental
  • Pati d'il·luminació de l'edifici del laboratori download dsl test file.

Eixverd va decidir presentar proposta pels quatre primers dels sis àmbits d'actuació. El nostre lema que unia les quatre propostes era: " El Jardí Remeier de Collblanc" rememorant les àvies remeieres catalanes que utilitzen herbes i plantes medicinals seafight glitzi bot kostenlos downloaden. Amb aquest concepte és que presentem un A1 per cada proposta.

El concurs es basava en l'anonimat. Eixverd va guanyar la proposta de la coberta del laboratori vob kostenlos herunterladen.

Coberta de la zona de bombeig:

Degut al difícil accés es proposa un camp d'espígol amb una passarel·la que comunica amb la resta de les zones youtube videos als musik downloaden.

bombeig

Coberta de la planta A:

La coberta presenta un seguit de bancades fetes amb la tècnica de pedra seca com a refugi de biodiversitat herunterladen. Cada bancada consta de diferent plantes ornamentals creant un passeig educatiu.

part z2

Mur de la zona d'accés:

El mur està fet amb uns panells de doble cara que millorar la filtració de l'aire i amb una selecció de plantes aromàtiques download mpg speler.

Presentación1

Coberta del laboratori:

Adjuntem el plafó de la proposta guanyadora

A1 PART LAB OUTLINE