Coberta Agrícola a Dipòsit de les Aigües

Eixverd està impulsant un projecte molt innovador que consisteix en convertir la coberta de l’edifici del Diposit de les Aigües (actual biblioteca de la Universitat Pompeu Fabra al Campus de la Ciutadella) en una coberta agrícola de 3000m2 econòmicament sostenible que contribueixi a millorar la resiliència urbana i move herunterladen.

Aprofitarem l’avinentesa del gran suport estructural d’aquest edifici i crear un ecosistema en tots els seus 3000m2. El projecte està en una fase molt inicial de disseny steuererklärung 2017 formulare kostenlos downloaden. Idealment i pendent d’aprovacions ens agradaria comptar amb abelles, gallines, arbres fruiters i àrea per esdeveniments. Es voldrien fer també classes de cultiu , aules ambientals i relacionades amb sostenibilitat i potencialment també es podria llogar l’espai per esdeveniments d’empreses o cívics a més de classes de Ioga o festes a l´hort dazn herunterladen mac.  Ens agradaria també fer compost del material orgànic generat als voltants i visites arquitectòniques per conèixer la historia d’aquest edifici com a dipòsit Download netflix for windows 7. Serà un ambiciós projecte que arribarà a tots els ciutadans i que catalitzarà un nou interès per reutilitzar les cobertes per adaptar-se al canvi climàtic herunterladen.

Es vol un model de gestió centralitzat por poder aconseguir que sigui econòmicament sostenible. Es contempla que junt amb la Cooperativa TEB (dedicada a la inserció social de persones amb disminució intel·lectual) la gestió diària de l’hort estigui centralitzada grafiken zumen. La venda de producte podria ser a traves del menjadors de la UPF o d’una cooperativa de consum o de mercats setmanals.

Hi ha molts estudis que identifiquen l’agricultura urbana com una activitat que no només nodreix el teixit social sinó que també pot contribuir a la generació d’aliments print screen. Involucrarem els nostres companys de recerca de l’ICTA (Institut de Ciències i Tecnologia Ambiental) i de la EPSEB (UPC) per desenvolupar més estudis relacionats amb  agricultura urbana i serveis ecosistèmics download dropbox iphone images. Es volen mesurar el beneficis medi-ambientals, socials i de regulació que aquest nou ecosistema crearia al centre de Barcelona.

Aliances

El projecte està en fases inicials de desenvolupament en conjunt amb el Districte de Sant Marti, l’Ajuntament de Barcelona, la UPF, ICTA i UPC die unglaublichen 2 kostenlos herunterladen.

  • Francesc Baró i Johannes Langemeyer (ICTA-UAB): Encarregats dels paràmetres relacionats amb els aspectes d’ambientología i de millora social associats als serveis ecosistèmics i dels paràmetres de biodiversitat urbana
  • Montserrat Bosch (Escola Enginyers de l’Edificació-UPC) : Encarregada dels paràmetres d’aïllament tèrmic i acústic
  • Ana Abellan (DrenajeUrbanoSostenible.org): Encarregada dels paràmetres d’escorrentia d’aigua

Equip col·laborador

  • Martí Boleda: Tècnic en sostenibilitat de la Universitat Pompeu Fabra herunterladen.
  • Mònica Batalla: Arquitecte Paisatgista, Investigadora en Urbanisme a la UPC
  • Vidal Guerrero: Enginyer Agrònom
  • TEB Verd: Cooperativa Inserció social per disminuïts intel·lectuals.