Coberta verda a l’Escola Pérez Iborra

Aquesta coberta verda va guanyar el concurs de cobertes verdes de l'Ajuntament de Barcelona a l'edició del 2018 adobe acrobat reader herunterladen kostenlos. Està situada al carrer Consell de Cent amb Balmes i pertany a una comunitat de propietaris que inclou l'Escola Pérez Iborra.

Aquesta coberta tenia la peculiaritat que tenia unes pendents molt pronunciades i quatre nivell diferents Download free windows 10. El projecte es va fer en col·laboració amb l'arquitecte Joan Ramon Garcia de l'Espai Qbic. L'execució es va fer amb la constructora SESAC14 linux schreibprogramm kostenlosen.

L'execució es va fer desde el maig fins al setembre del 2019. Incorpora àrea d'aromàtiques; hort tradicional; hort hidropònic; dipòsits pluvials i plaques solars download microsoft office for free german.

Els usuaris més importants d'aquesta coberta són els estudiants apps über cydiaen. Vàrem tenir nens de P5 posant les pinyes de l'hotel d'insectes; els de primaria plantant a l'hort; els d'ESO plantant les aromàtiques i els de batxillerat les taules d'hidroponia download spotify whole library.

L'escola en publica al seu blog les activitats que hi fan:

  • https://www.pereziborra.com/plantada-coberta/
  • https://www.pereziborra.com/la-coberta-verda-escenari-del-48h-open-house-barcelona/