Coberta verda als Porxos d’en Xifré

A l'emblemàtic conjunt d'edificis conegut com els Porxos d'en Xifré s'està construint una de les cobertes verdes més grans de Barcelona download snapchat android. Un dels edificis (carrer Llauder,1) és un dels guanyadors del concurs de cobertes verdes de l'Ajuntament de Barcelona. Aquesta finca junt a les altres tres que l'envolten és la primera fase de naturalització de les cobertes dels edificis comodo certificate. En Sergio Carratala de MataAltaStudio és el proyectista i dissenyador d'aquest espai.

Al ser un edifici patrimonial s'han hagut de fer tasques de recuperació de l'estructura preexistent com sanejament de les parets, dels badalots, dels patis d'accès, de les instal·lacions de telefonia i refrigeració entre d'altres Download fonts for free windows 10. S'han instal·lat plaques solars als badalots i dipòsits de recollida d'aigua pluvial.

Eixverd ha sigut el responsable de la part verda a sobre de la impermeabilització de EPDM post it desktop kostenlos download. Hem instal·lat les capes tècniques, el reg, el substrat i les plantes.

La primera finca a acabar ha sigut la del carrer llauder,1. Eixverd hi va estar treballant entre juny i octubre del 2019 subway surfer play download. Hi han més de 3000 plantes, una desena d'arbres, una bassa i un parell d'horts.