Capital humà

Fundadora
Va ser fundada per Lídia Calvo l’any 2015. És Enginyera Industrial a la UPC de Barcelona (1992-1997) i un MBA de la Universitat de San Diego, Califòrnia (2001-2003). La seva experiència professional inclou: Enginyera d’I&D a Hewlett-Packard; desenvolupament internacional a Bolívia (2005-2006), Uganda (2007-2010), i Moçambic (2011-2014) com a coordinadora de projectes de cooperació en seguretat alimentaria, agricultura, polítiques institucionals i projectes de canvi climàtic.

 

 

 

Dissenyadora gràfica, Jardinera i Fitoterapeuta
Gina Calvo es va graduar en Disseny Gràfic l’any 2007 a l’Elisava. Al cap de poc temps, va començar a viatjar per tot el mon, vivint a diferents indrets rurals on es va apropar al regne vegetal. Va ser l’emoció i la passió que la van portar a estudiar Fitoteràpia i des de ençà que no ha parat d’introduir-se i especialitzar-se en el mon de l’agroecologia, en el cultiu d’hortalisses, plantes medicinals i aromàtiques, la cosmètica natural i la jardineria.

 

 

Arquitecte
Jaume Nart es va graduar com a Arquitecte l’any 2015 a la UIC – School of Architecture. L’interès que té en l’autoconstrucció i els materials naturals li han motivat a realitzar diferents workshops en construcció amb terra i arquitectures efímeres. Té experiència com arquitecte, maquetista, constructor i jardiner. Gran aficionat a la música, les arts en general i la natura. Gaudeix cuidant l’hort que té a la seva terrassa.

 

 

 

Enginyer de processos i planificació
Christian Smith es enginyer mecànic i gestor de projectes. Li agrada l’estructura conceptual en l’establiment d’objectius, pressupostos i mesures per a vigilar el progres del projecte. Especialitza en planificació i administració, ha viscut en sis països administrant projectes de desenvolupament de mitjana i gran escala.