Solucions

Els projectes dels que de moment consta la nostra cartera de productes són enjardinament de terrats o patis d’illa, cobertes fresques, murs verds, horts urbans i instal·lació de plaques solars. La gestió integral inclou ajuda per a seleccionar la millor opció pel client; el projecte arquitectònic; el projecte paisatgístic; la revisió de pressupostos de diferents instal·ladors; la tramitació dels ajuts de l’ajuntament; el seguiment de les obres; la redacció d’estatus pel nou espai comú, i el manteniment quan siguin pertinents.

Hi ha estudis que indiquen que 25% de les superfícies urbanes son cobertes o teulades. A mes de les cobertes, els paviments son superfícies fosques i absorbeixen 80% de la llum solar que reben i converteixen aquesta energia solar en calor que empitjora els efectes del canvi climàtic. Substituint les cobertes amb materials més reflectants podria canviar l’efecte d’escalfament dels centres urbans. Tant les cobertes verdes com les cobertes fresques son teulades mes reflectants.

Si vols activar la teva coberta, no et quedis només amb una solució: combina coberta verda, amb un hortet urbà i plaques tèrmiques!
combinacio
Combinacio