Curs Online
Construeix cobertes verdes amb èxit

M’APUNTO

Estem davant una gran oportunitat

Arquitectes, dissenyadors, constructors, promotors, estudiants d’arquitectura…

El mercat mundial de cobertes verdes va aconseguir un valor al voltant de USD 1,38 mil milions en 2020 i s’espera que creixi a una taxa anual de 17%.

Els incentius i beneficis fiscals oferts pels governs de tot el món i la creixent preocupació per enfrontar el canvi climàtic estan creant oportunitats lucratives per al mercat de sostres verds, que aconseguirà un valor de USD 3,20 mil milions per al 2026.

I tu, Perdràs l’oportunitat de fer part d’aquest creixement?

Podràs unir-te al moviment per a RE-NATURALITZAR CIUTATS I CONSTRUIR COBERTES VERDES AMB ÈXIT. A més d’aprofitar les creixents oportunitats d’ingressos que el mercat ofereix.

Segurament has pensat treballar en el mercat de les cobertes verdes però t’has trobat davant infinitat d’obstacles: no saps per on començar, no vols cometre errors, ni perdre temps ni diners!

No et preocupis, tenim la solució per a tu.
A Eixverd tenim més de 7 anys d’experiència en disseny, construcció i manteniment de cobertes verdes. Fins avui hem ajudat a construir més de 40 cobertes verdes que abasten més de 12.000 m² de nou espai verd. Ens hem trobat pel camí tot tipus de problemes: obstacles amb la venda, amb el disseny, barreres tècniques i problemes de manteniment, que hem pogut solucionar. A més, hem comptat amb una coberta experimental on hem provat materials, sistemes i substrats. Ens hem envoltat de gent interessada a solucionar el tema del canvi climàtic des de la perspectiva de les cobertes verdes, la gestió sostenible de l’aigua i la selecció de plantes per a un entorn mediterrani.

Per a cada problema hem trobat solucions i si, volem compartir-les amb vosaltres!

Com ho farem? És una gran notícia!!

Hem desenvolupat juntament amb AD+GREEN: el millor curs en línia per a CONSTRUIR COBERTES VERDES AMB ÈXIT.
AD+GREEN per part seva, va néixer amb l’objectiu de promoure un moviment mundial per a re-naturalitzar les ciutats a través de la construcció massiva de cobertes verdes. Educant, incentivant i dissenyant cobertes verds! I volem convidar-te a ser part d’aquesta revolució!

Es tracta d’una gran oportunitat en aquests moments de crisis!
Com a arquitectes, promotors, constructors i estudiants d’arquitectura, la situació climàtica actual es presenta com una oportunitat per a generar un impacte social i ambiental positiu a través dels nostres projectes. I alhora aprofitar les noves i creixents fonts d’ingressos! Perquè cada vegada es demandaran més i més cobertes verdes en els desenvolupaments immobiliaris.

I tu estaràs preparat per a construir-les amb èxit, si t’apuntes al nostre curs!
M’APUNTO

“El nostre curs ajuda a professionals del sector de la construcció a dissenyar i construir cobertes verdes perquè puguin augmentar els seus ingressos construint projectes d’alt impacte social i ambiental que facin front al canvi climàtic”

Estudiant d’arquitectura, arquitecte, dissenyador o promotor sense experiència a construir cobertes verdes i vols evitar errors que t’estalviaran temps i diners, a l’hora de desenvolupar un projecte de cobertes verdes i busques assessoria de professionals experimentats en el tema?

Aquest és el teu curs.

al moment de dissenyar i construir una coberta verda, creus que coneixes la tècnica però després… no saps per on començar?! Tens el llistat de materials, però quin geotèxtil trio? i la làmina anti arrel, quina funcionarà millor? o quin sistema de reg em convé?

Són tots detalls molt importants. Una mala decisió et pot costar el fracàs del projecte, mala reputació i pèrdua de diners. Les plantes podrien morir, les arrels trencar la impermeabilització, podrien produir-se goteres, desbordis de substrat… Errors! Però no et preocupis,

Tenim la SOLUCIÓ a tots els teus problemes basats en la nostra experiència de més de 40 cobertes verdes construïdes amb èxit!

Les cobertes verdes són un actiu a l’alça que realçarà el teu currículum de cara a clients interessats en la sostenibilitat. Apuntant-te al nostre curs, diversificaràs els teus serveis i podràs aprofitar les oportunitats lucratives del mercat de cobertes verdes en creixement. Sense el nostre curs, podries perdre molt de temps buscant la informació que està dispersa i el teu temps, no té preu!!

Durant 7 anys hem fet tot el treball d’investigar, experimentar, comparar els materials i tècniques existents en el mercat per a construir cobertes verdes, i tenim el LLISTAT DEFINITIU del que millor ens ha resultat per a cada cas.

I sí, ho compartirem amb vosaltres. Amb imatges i vídeos reals de problemes solucionats en viu i directe. Cobertes ja executades o cobertes que estem executant al moment.

Es tracta de l’únic curs de cobertes verdes impartit pels millors especialistes i líders en construcció de cobertes verdes en l’àrea de Barcelona. Totalment pràctic amb vídeos i hores d’assessoria personalitzada per a evitar-te males estones a l’hora de construir cobertes verdes. Informació exclusiva i pràctica perquè estalviïs moltíssim temps i diners en construir la teva coberta verda!!

La metodologia del curs està basada en el microlearning. Una nova manera d’aprendre que garanteix adquirir coneixement clau i competències puntuals, en curt temps. A partir de vídeos curts i amb la informació justa per a aconseguir l’objectiu d’aprenentatge, cobrirem els temes imprescindibles per a executar amb èxit un projecte de coberta verda.

Et compartirem plantilles, llistats definitius, checklists i pressupostos basis. Es tracta de documents que hem desenvolupat durant anys d’estar executant projectes de sostres verds. I tu, els tindràs a la teva disposició apuntant-te al curs!

Fins i tot podràs solucionar dubtes o resoldre problemes específics del projecte que tinguis entre mans, fent servir la bossa d’hores d’assessoria que inclou el curs!

Fàcil i ràpid!

Temari del curs

cubiertas verdes visita

Repte #1

VISITA EXPRESS

En una visita extreu tota la informació per a realitzar l’anàlisi estructural, de les condicions ambientals i necessitats del client i usuaris.

diseño cubiertas verdes

Repte #2

DISSENYA

Dissenya la teva coberta verda amb tots els seus components des de la impermeabilització, sistema constructiu, substrat, reg i plantes.

vender cubiertas verdes

Repte #3

VEN

Convenç al teu client! T’ensenyarem els beneficis fiscals i ambientals de les cobertes verdes per a utilitzar-los com a eines de venda.

construir cubiertas verdes

Repte #4

CONSTRUEIX

Construeix la teva coberta verda!
Tot sobre l’execució i les seves complicacions incloent el cronograma i la logística d’elevació de materials.

mentener cubiertas verdes

Repte #5

MANTINGUES

Què tenir en compte per al manteniment d’una coberta verda.

Per als estudiants plus i amb la capacitat de desplaçar-se a Barcelona, us incloem un dia de visites guiades a les nostres cobertes verdes realitzades. El dia de les visites serà programat trimestralment.

temario curso online cubiertas verdes

I que aprendré en el curs?

 1. Quin tipus d’impermeabilització és vàlida per a cobertes verdes?
 2. Com dissenyem sense fer reforç estructural?
 3. Com adequar a la normativa de baranes?
 4. Existeix possibilitat d’integrar plaques solars en la coberta verda?
 5. Vols augmentar la biodiversitat de la teva coberta verda?
 6. Com tractar els embornals?
 7. Mecanismes per a convèncer al client
 8. Solucions per a les zones pavimentades en la teva coberta verda
 9. Quines són les mesures preventives de seguretat?
 10. Elevació de material: opcions i riscos
 11. Anàlisis d’insolació solar
 12. Selecció de plantes segons el gruix de terres
 13. PLUS: Visites a cobertes verdes realitzades a Barcelona i València

Eines i materials que rebràs durant el curs valorats en 500€:

 • Cronograma
 • Llistat de preguntes a efectuar al teu client
 • Llistat de components a tenir en compte en el disseny
 • Llistat de components a tenir en compte per a l’execució
 • Llistat de plantes
 • Llistat de materials
 • Pressupost base
 • Descompte de 10% en els productes en La Botiga d’Eixverd per a comprar el teu material

Formació

 

BÀSICA
339€ 450€
Vídeos online disponibles 24/7
Borsa de 2h d’assessorament
Descarregables per a la planificació de les teves obres
M’APUNTO

Pre-inscripció

Si ets dels primers 50 en pre-inscriure’t i apuntar-te al curs rebràs un descompte de 50€.
M’APUNTO

+ Info

Si vols més informació del curs i vols que et contactem emplena el formulari

  Accepto les polítiques de privacitat