Blog

Eixverd guanya Bona Pràctica 2018 del Indicadors de Sostenibilitat de Barcelona

Els indicadors de sostenibilitat, promoguts per la BCN+Sostenible, volen ser un instrument de coneixement dels progressos de la ciutat des… Podeu llegir l’article aquí.

Segon Concurs de cobertes verdes de l’Ajuntament de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut Municipal de Paisatge Urbà, convoca el Segon Concurs de Cobertes Verdes, una iniciativa… Podeu llegir l’article aquí.

The New York Times: How a Rooftop Meadow of Bees and Butterflies Shows N.Y.C.’s Future

Un edifici a Greenpoint, NY és part d'una estratègia per combatre el canvi climàtic i fer la ciutat més atractiva… Podeu llegir l’article aquí.

Un pont al Futur

Un pont al futur : Solucions urbanes per la lluita contra el canvi climàtic:ONGC.cat, Número 59, Primavera 2015Dels ponts als… Podeu llegir l’article aquí.

Proposta presentada al concurs Illa Eficient

El principal objectiu de la nostra proposta és la implicació activa de tots els actors vinculats amb l’illa per a… Podeu llegir l’article aquí.

Simbiosi ciutat-poble

Molts diuen que les àrees urbanes no són sostenibles perquè no son capaces de produir el que es necessita i… Podeu llegir l’article aquí.

Benvinguts a Eixverd!

Us dono la benvinguda a la zona del blog d’Eixverd i també la benvinguda a la pàgina web. Aquest voldria… Podeu llegir l’article aquí.