Blog

Precio de la luz disparado; las placas solares, una alternativa para ahorrar

¿Conoces la influencia positiva que tienen las placas solares en el precio de la luz que debes pagar regularmente? En… Podeu llegir l’article aquí.

Un projecte sobre cobertes verdes de la UdL, subvencionat a Barcelona

Un projecte liderat per la Universitat de Lleida (UdL) és un dels 7 seleccionats en el programa d'ajuts extraordinaris per… Podeu llegir l’article aquí.

Verd de Proximitat BCN_Visites als projectes seleccionats

La Universitat de Lleida i la Universitat Politècnica de Catalunya, de la mà de les empreses Verdtical, Eixverd i la… Podeu llegir l’article aquí.

Consejos para crear un hogar más sostenible y ahorrar en luz y gas

¿Cómo tener un hogar más sostenible? Son varios los beneficios de un hogar sostenible, entre ellos, ahorrar en luz y… Podeu llegir l’article aquí.

Eixverd guanya Bona Pràctica 2018 del Indicadors de Sostenibilitat de Barcelona

Els indicadors de sostenibilitat, promoguts per la BCN+Sostenible, volen ser un instrument de coneixement dels progressos de la ciutat des… Podeu llegir l’article aquí.

Segon Concurs de cobertes verdas de l’Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona, a través del Institut Municipal de Paisatje Urbà, convoca el Segon Concurs de Cobertes Verdes, una iniciativa… Podeu llegir l’article aquí.

The New York Times: How a Rooftop Meadow of Bees and Butterflies Shows N.Y.C.’s Future

Un edifici a Greenpoint, NY és part d'una estratègia per combatre el canvi climàtic i fer la ciutat més atractiva… Podeu llegir l’article aquí.

Un pont al Futur

Un pont al futur : Solucions urbanes per la lluita contra el canvi climàtic:ONGC.cat, Número 59, Primavera 2015Dels ponts als… Podeu llegir l’article aquí.

Proposta presentada al concurs Illa Eficient

El principal objectiu de la nostra proposta és la implicació activa de tots els actors vinculats amb l’illa per a… Podeu llegir l’article aquí.

Simbiosi ciutat-poble

Molts diuen que les àrees urbanes no són sostenibles perquè no son capaces de produir el que es necessita i… Podeu llegir l’article aquí.

Benvinguts a Eixverd!

Us dono la benvinguda a la zona del blog d’Eixverd i també la benvinguda a la pàgina web. Aquest voldria… Podeu llegir l’article aquí.