Guanyadors del concurs de cobertes verdes

Al maig es van presentar a la presó Model els guanyadors del Concurs de Cobertes Verdes impulsat per l’Ajuntament de Barcelona. S’han triat 10 projectes de cobertes verdes distribuïdes per tots els districtes de Barcelona.  El concurs te tres fases: fase prèvia (amb poca documentació fins a 50 edificis podien guanyar 1500€ per fer anàlisi necessaris), fase 1 (es presentava un projecte bàsic amb el resultat dels anàlisi), Fase projecte (els 10 guanyadors han de presentar un projecte executiu i comprometre’s a fer l’execució en el termini d’un any).

A la fase prèvia Eixverd va presentar nou projectes i a la fase 1 Eixverd en va presentar set projectes. De tots els projectes que Eixverd havia presentat al concurs han sortit tres de guanyadors pels quals farem el projecte executiu.A més del edificis que treballaven amb Eixverd hi ha altres projectes en els que Eixverd hi ha participat com a col·laborador i expert en cobertes verdes. En total Eixverd està relacionat amb 6 dels 10 guanyadors del concurs. Dels quals ja tenim la confirmació de que fem la construcció de dos projectes.

Podeu veure en el següent enllaç els projectes dels 10 guanyadors. Si voleu veure els nostres projectes aneu a la secció redacció de projectes.