Cobertura SmartCity Expo a La Vanguardia

Barcelona se posiciona en la V Smart City Expo 

La Vanguardia, BARCELONA, 16/11/2015 18:54 (EUROPA PRESS)

El evento acogerá conferencias de 400 expertos y la final de un torneo de startups

Barcelona y su provincia se posicionarán en la V Smart City Expo con la participación del ayuntamiento de la ciudad y la diputación con stands propios desde donde impulsarán iniciativas.

El Ayuntamiento de Barcelona contará con un stand en el congreso en el que se ubicarán 20 empresas locales con proyectos innovadores que, en muchos casos, han recibido el apoyo municipal a través de Barcelona Activa.

Las 20 empresas suman un total de 440 empleados y una facturación conjunta de 40,5 millones de euros y son: aTicSer, Avancar, Bit4id, Connecthings Iberica, Ctrl4 Enviro, Datalong, DocWolves, Ecobam, Eixverd, Ene Equilivrium, Fad, Itequia, Mass factory, Omega Peripherals, Opentrends, Smart Luminia, Sinapse, Sitecno y Zicla.

Mayoritariamente, se trata de empresas que llevan menos de 10 años en el mercado, con la excepción de una empresa centenaria y dos que se constituyeron en 1947 y 1993.

También se proporcionará una plataforma para la generación de oportunidades empresariales y de comunicación que promocionará la colaboración entre las grandes empresas nacionales e internacionales de Barcelona.

Barcelona Activa firmará un acuerdo con Infocomm Investments Private Limited (IILP) para promover y facilitar los intercambios económicos y fomentar la creación de empresas en Singapur y Barcelona.

DIPUTACIÓN DE BARCELONA

La Diputación de Barcelona también tendrá un stand donde se hará público el veredicto del premio ‘Diba Apps Contest 2015’, y se darán a conocer las plataformas MuniApps y Sentilo.

Entre otras presentaciones de aplicaciones, también habrá cinco presentaciones de los ayuntamientos de Sabadell, Mollet del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat y Terrassa.

CONFERENCIAS

La Smart City Expo acogerá conferencias de 400 expertos nacionales e internacionales y presentaciones de soluciones inteligentes de 450 expositores, así como la final del Smart City App Hack, una competición de aplicaciones de startups que se inició el martes.

El certamen, que se celebra desde este martes hasta este jueves en el recinto de Gran Via de Fira de Barcelona, contará con la visita inaugural de la alcaldesa de Barcelona; Ada Colau; la de L’Hospitalet de Llobregat; Núria Marín; el de Girona; Carles Puigdemont; el presidente de Fira, Josep Lluís Bonet, y el presidente de la Cámara de Barcelona, Miquel Valls.

Además, el director ejecutivo de UN-Habitat, Joan Clos, participará en la ceremonia inaugural del evento.

SMART CITY HACK APP

El martes y el jueves se celebrará la final de la competición de startups para crear soluciones sobre las ciudades inteligentes y la economía colaborativa.

La competición se inició en marzo y para la final se han clasificado 15 ‘apps’ desarrolladas en Dubai, Phoenix, Helsinki, Lyon, San Francisco, Nueva York y Barcelona.

http://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20151116/54439887152/barcelona-se-posiciona-en-la-v-smart-city-expo.html 

Instagram

Baietes Biodegradables

Arriba la solució a les esponges fetes de components derivats de productes petroquímics. Les baietes biodegradables, respectuoses amb el medi ambient♻️, són ideals per netejar els teus estris i mobiliari del jardí. També per eixugar els materials de metall, que s’oxiden ràpidament amb l’aigua.
👉70% cel•lulosa i 30% cotó
👉Súper absorbent (5L/m2)💦
👉Resistent a l’abrasió i a l’esquinçament
👉Llarga durada i de tacte agradable

Cuida’t i cuida-la🌍💫

#droguerieeco #ladroguerieecologique #baietesbiodegradables #sostenibilidad #LaBotigaEixverd
...

Vídeo Debat Futur Ambiental Eixample 🌱♻️

Ja tenim disponible el vídeo del debat sobre el futur ambiental de l’Eixample. Veureu la Lidia Calvo exposant a partir del minut 56:40.
El debat de “L’Eixample i la metròpoli de Barcelona: una cruïlla de futurs” va ser el dia 14 de juliol, a les 12h. El trobareu al canal YouTube del Districte de l’Eixample.

Podeu trobar l’enllaç🔗 a la Bio.

#bcn_eixample #futurambientaleixample #debateixverd #greenroof #barcelonaposatverda
...

Coberta Verda a Santa Margarida de Montbui🌿🎋🌱

Aquesta setmana hem estat treballant en una coberta verda a Santa Margarida de Montbui, a prop d’Igualada, amb #Tebverd. La primera capa de la coberta és una impermeabilització de TPO: una membrana impermeable, ecològica i sostenible♻️. Després d’instal·lar el sistema multicapa de la coberta, vam marcar les zones de verd i les de grava, vam col·locar el reg soterrat💦 on va la zona verda, vam afegir les terres🚛 i ahir vam acabar de plantar🧤.

Aquest és el resultat de la coberta‼️🤩

#cobertaverda #greenroof #SantaMargaridadeMontbui #cobertaverdaigualada #coberturavegetal #sostenibilidad
...

Avui #Eixverd al debat sobre el futur ambiental de l’Eixample, amb la Lidia Calvo.

Debat i reflexió sobre els eixos verds i els corredors ecològics de l’Eixample, a les jornades de “l’Eixample i la metròpoli de Barcelona: una cruïlla de futurs”, d’@bcn_eixample i coordinat per David Guerrero.

🗓️14 de juliol
⏱️12h
📍Enllaç a la bio

Cal inscripció prèvia i es pot seguir en directe.
T’hi esperem!

#bcn_eixample #futurambientaleixample #eixverd #corredorsecològics #ciutatverda #greencity #sostenibilitat #BCNposa’tverda
...

Bàlsam Labial

La cara és la part del cos més exposada a la radiació solar. Els llavis són una zona sensible que cal protegir, juntament amb els ulls i la pell.

Hidrata i protegeix els teus llavis amb el bàlsam labial AMAZINC💋!

🌱Fet de filtres minerals i ingredients naturals.
☀️Alta protecció de raig UVA i UVB.
♻️Envàs de cartró 100% reciclable.
📅Ideal per tot l’any
⏳Llarga durada

Cuida’t 👄 i cuida-la 🌎!

#amazincskincare #protectorsolarlabial #labotigadeixverd #sostenibilitat #protectorsolarsostenible #protectorsolarnatural #protectorlabialnatural
...

Estem de REBAIXES‼️

Aprofita el 20% en TOTs els productes de la botiga💥💥

Promoció vàlida fins el 31 de Juliol🗓

T’esperem🪴🌿🌱💚

#labotigaeixverd #rebajasdeverano #sostenibilitatbarcelona #productesdejardineria #comprasostenible
...

Feliç dia internacional de la conservació del sòl🌱💚

El sòl cobreix pràcticament tota la superfície de la Terra i està fet de roques, minerals, matèria orgànica, éssers vius, aigua i aire.

Només l’11% dels sòls són fèrtils, permetent que hi creixin plantes. L’agricultura i la ramaderia més intensiva i poc sostenible acaba amb els nutrients del sòl. Quan això passa, es fertilitzen els sòls per compensar aquesta falta de nutrients.🥬🥬🥬🥬

Si els nivells de fertilitzants que s’afegeixen al sòl no són adequats, aquest passa a ser infèrtil i molt difícil de revertir. A més, quan hi ha massa fertilitzants, es contaminen les aigües subterrànies i les rieres, rius i llacs de l’entorn.🏔

👉Els nostres aliments depenen de l’agricultura.
👉L’agricultura depèn dels sòls fèrtils.
👉Conservar els sòls és vital.

Font: FAO. Protect and produce. The soil

#7J #soilconservation #diainternacionaldelsuelo #sostenibilitat #FAO #internationaldaysoilconservation
...

Naturalitza casa teva🌱🪴

El procés de la fotosíntesi que es dóna en les plantes consisteix en captar diòxid de carboni + vapor d’aigua de l’aire i transformar-los en oxigen + vapor d’aigua + matèria orgànica per créixer.🙌🌳

Aquest procés és vital per nosaltres perquè purifica l’aire d’un gas contaminant, el CO2, i aporta el gas que necessitem per respirar, l’O2.👃

És per això que les plantes milloren la QUALITAT de l’AIRE, especialment necessari en ciutats, amb concentracions més altes de CO2.😷💚🌳

Aquest és un dels beneficis que aporta tenir plantes, horts, murs verds, cobertures vegetals o jardins. Naturalitzem Barcelona i casa nostra❗️🌿

Com naturalitzo casa meva❓
👉Triant la planta que més s’adapta a mi🌵🌿🌻
👉Instal·lant el format més adequat al meu espai (test, mur verd, coberta verda,...)🪴🍀

A @eixverd t’assessorem‼️

Si en vols descobrir més, estigues atent@ a les properes publicacions❗️

#naturalitzembarcelona #labotigadeixverd #qualitatairebarcelona #cobertesverdes #greenroof #sostenibilidad #calidaddelaire
...

Necessites regenerar el sòl de les teves plantes?

Biochar de @livingchar és un regenerador de sòls natural, 100% orgànic. La versió compost amb Biochar és a més un adob.

Beneficis per les teves plantes:
👉Més retenció d’aigua i de nutrients
👉Afaboreix microorganismes saludables per les plantes
👉Millor aireig i estructura del sòl

Beneficis pel medi ambient:
✅Fet de biocarbó 100% natural
✅Produït de residus agrícoles sostenibles
✅Conté nutrients i microorganismes beneficiosos
✅Redueix el CO2 de forma natural

#biochar #biocarbón #fertilizantenatural #suelosano #sueloplantas #regeneracióndesuelos #labotigadeixverd
...

Feliç día de Sant Joan!!🥂🎊

#24j #santjoan2021 #santjoan
...

Moltes hores al Sol? ☀️

Necessites la crema AMAZINC! MINERAL SUN SCREEN😎

És la solució més respectuosa per la teva pell i pel medi ambient. Et protegeix dels efectes de la radiació solar amb un SPF de 50+.

🧍🏻‍♀️Protecció per tot el cos gràcies al seu format de crema líquida.
🌱Feta de filtres minerals i ingredients naturals.
⛱Alta protecció de raig UVA i UVB.
♻️Envàs d’alumini 100% reciclable.
🤩Aplicació fàcil i còmoda.
🏖Ideal per un dia de platja, càmping, piscina o jardineria.

Cuida’t 💆 i cuida-la 🌎!

#amazincskincare #mineralsunscreen #protectorsolarnatural #protectorsolar #labotigadeixverd #sostenibilitat
...