Up Top Acres: menjar i esdeveniments a la coberta urbana

Eleva el teu menjar

Up Top Acres està reimaginant com es veu una granja. Nosaltres cultivem aliments a les cobertes – convertint espais abandonats en terra de conreu productiu i en protectors ambientals. Creem espais per a comunitats perquè interactuin i aprenguin sobre els aliments, per tal d’establir l’agricultura com un element permanent de la vida urbana.

L’entitat opera una xarxa de granges a cobertes a l’àrea metropolitana de Washington DC, incloent una granja de 15.000 peus quadrats situat a un bloc de distància de l’estadi dels Nationals que produeix  des d’enciams als melons verds i compta amb dos ruscs. L’espai d’esdeveniments de la granja té vistes a l’horitzó de Washington DC, i està disponible a partir d’abril a octubre per a esdeveniments privats, incloent sortides d’empresa, dinars, sopars, festes de nit i més.

Una altra de les seves grans operacions inclou una granja de 25,000 peus quadrats a la drassana de l’Armada, només a dos quadres de la Granja a 55 M Street. Amb vistes al Capitoli, monument de Washington, i l’estadi dels Nacionals, la granja a 55 M Street és un dels llocs d’esdeveniments més singulars de Washington DC.

Els productes de Up Top Acres es poden trobar als restaurants i botigues en tot Washington DC i Maryland.

També ofereixen una cistella setmanal dels microverds entregada a casa, i tindran una presència en els mercats agrícoles a partir de la primavera de 2017.